Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Aftercare Center Lipomassages. Bij ons kunt u terecht voor consulten, postoperatieve massages, afslankmassages en Colombiaanse drukkleding (fajas). Wij verzorgen ook massages aan huis.

Wat doen wij?

Als opdrachtgever werken wij met een enthousiast team van gecertificeerde en zelfstandige masseuses over het hele land. Wij geven postoperatieve massages (after-lipomassages). Direct na een cosmetische operatie zoals een liposuctie, buikwandcorrectie en BBL is de huid gezwollen met overtollig vocht, verkleurd en gevoelig. Daarnaast kunnen er verhardingen ontstaan die met massages zacht gemaakt moeten worden om fibrose te voorkomen. Een postoperatieve massage (after-lipomassage) is een speciaal vochtafdrijvende massagetechniek. De after-lipo massage is bedoeld om het overtollige vocht beter en sneller af te voeren. Hierdoor wordt uw genezingsproces versnelt en uw lichaamscontouren verbetert.

Afslanken zonder medische ingreep?

Ook personen die geen medische ingrepen hebben gehad, kunnen bij ons terecht voor behandelingen om plaatselijk centimeters te verliezen.

Hoe werken wij?

Wij hebben in ons praktijk geavanceerd apparatuur en een uitgebreid assortiment van Colombiaanse drukkleding en spullen voor uw nazorg. Kiest u voor een behandeling aan huis? Dan komen wij op een afgesproken dag en tijdstip bij u thuis met een massagetafel. Wij masseren voornamelijk met onze handen en gebruiken in onze postoperatieve massages Dominicaanse massagetechnieken om te draineren en te contouren. Een behandelpakket van 10 massages in ons praktijk kost €650 euro. Voor een behandelpakket van 10 bij u aan huis (afhankelijk van uw woonplaats) vragen wij €750 exclusief reiskosten. Wij bieden ook behandelingen aan van 30 minuten voor kleine zones zoals de hals/kin en 45 minuten voor armen en of benen. Bij meerdere zones geldt het uurtarief. Onze prijs is inclusief wondverzorging.

× Hoe kan ik je helpen?